The easiest way to look for accommodation and different services in destination


Only for travel agents
EUROPA

EUROPA

Ontdek een ander Europa met Bedsonline! Wij bieden meer dan 30.000 hotels in alle grote steden en strandbestemmingen in heel continentaal Europa en aan de Middellandse Zee, inclusief de Spaanse costa's en eilanden, Italië, Griekenland, Turkije en alle meest populaire stedentochten.

Laat onze ongelooflijke kortingen, gratis overnachtingen en aanbiedingen voor vroege en last minute boekingen niet aan u voorbij gaan.

NOORD- EN ZUID-AMERIKA

NOORD- EN ZUID-AMERIKA

Meer dan 20.000 hotels in alle belangrijke bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika.

Vanaf Canada (Montreal, Quebec, Toronto, Vancouver) via de Verenigde Staten (New York, San Francisco, Los Angeles, Boston, Las Vegas, Miami, Orlando) tot Mexico (Mexico City, Cancun, Riviera Maya, Acapulco) en alle belangrijke bestemmingen in het Caribische gebied, inclusief> de Dominicaanse Republiek, Costa Rica, Cuba, de Bahamas, tot aan de geheimen van Latijns-Amerika inclusief Argentinië, Brasilië, Colombia en Venezuela.

AZIË

AZIË

Een fantastische portefeuille met hotels in heel Azië en de Stille Oceaan. Wij bieden alle bestemmingen die in trek zijn, inclusief China, Hong Kong, Indonesië, Japan, Thailand, Australië, de Malediven, Nepal,…

Uw inkomsten kunnen toenemen door middel van een breed scala aan extra reisproducten in al onze belangrijke bestemmingen, inclusief transfers, tickets, autohuur en veel meer. Wij hebben alles waar uw klanten naar op zoek zijn voor in Azië.